Avalia├ž├Áes de Cafetaria Borgvliet Bergen op zoom

Avalia├ž├Áes recentes

5.0
de Boer
14 maio 2023
Frank van Tiggelen
6 maio 2023
W. Botermans
29 abril 2023

Online een bestelling geplaatst voor 14 pers. Om 18:40 uur ophalen. Het stond klaar, smaakte heerlijk. Friet zoals friet hoort te zijn. Ook de snacks waren goed gebakken. Jullie hebben er een vaste klant bij!

Robbie
8 abril 2023

Altijd lekker en goed

Donald Trump
26 mar├žo 2023

Very nice food, fries are excellent as well. Highly recommended!

Ina de Weert
3 mar├žo 2023

Altijd heerlijke frietjes. Krokant. Niet vet. De shaslick ook heel erg lekker. Heel lieve mensen!

Mevrouw de Keijzer
20 fevereiro 2023

Vriendelijke mensen niet lang wachten en heerlijk eten

Familie Bogers
20 fevereiro 2023

Grote bestelling gedaan. Bij ophalen bleek de gezinszak friet te weinig voor ons gezelschap. Geen probleem om nog een losse zak bij te bestellen. Gelijk de opmerking gedaan over dat je online niet goed weet voor hoeveel personen zo'n gezinszak is. De eigenaar nam het goed op en bedankte ons voor de opmerking en zou het meenemen voor verandering. Verder was de bestelling weer top!

Monique Baselier
19 fevereiro 2023
KapiteinsBelly
18 fevereiro 2023

De friet en snacks zijn altijd perfect klaargemaakt, en altijd netjes op tijd. Ik kom hier graag!

Willy Wonka
18 fevereiro 2023

Erg smakelijk en goed van kwaliteit!

Robbie
11 fevereiro 2023

Prima snekrad. Alleen jammer dat de laatste tijd de frietjes heel veel krum (kleine stukjes friet bevat) omplaats van mooie lekkere grote frietjes­čś×

Aart
6 fevereiro 2023

Heerlijk voedsel en fijne werknemers, altijd een plezier te bestellen!

de Boer
4 fevereiro 2023
Ina
26 janeiro 2023

De lekkerste frietjes! Heerlijke kipsat├ę. Heel erg lieve mensen en Heel netjes in de keuken.

Mirjam Neiteler
14 janeiro 2023

Het eten was lekker alleen zat het bakje mayonaise van ÔéČ1.30 er niet bij. Maar we wilden hier niet voor teruggaan, omdat anders ons eten koud zou worden.

Monique de Boer
12 janeiro 2023
John
9 janeiro 2023

Heb lekker gegeten goede friet

Idw
20 dezembro 2022

Lieve mensen heerlijke rijst met sat├ę

Erwin
18 dezembro 2022

De lekkerste friet van de regio!

Izzy
10 dezembro 2022

Lekker en smaakvol gegeten Iets nieuws uitgeprobeerd maar voor ons niet hetgeen we verwacht hadden. Eten was iets later klaar dan aangegeven stond maar dat vinden wij niet erg. Liever wachten en warm eten naar huis dan te laat zijn

Ina de Weert
13 novembro 2022

Heerlijke frietjes, lekkere sat├ę. Zeer vriendelijke mensen. Netjes. Redelijke prijs. Kortom, een 10 plus.

Wilma
30 setembro 2022

Was weer super goed

De wit
26 agosto 2022

Was weer super lekkere stoof smaakte goed

Kimberly Van Reijen
15 agosto 2022

Altijd goede kwaliteit en service

Deborah
15 agosto 2022

Het is altijd goed en lekker

Izzy
8 agosto 2022

Was weer on te smullen­č嬭čĺ¬

Jurrina
7 agosto 2022

Lekker doorbakken friet en goede snacks. Bestelling netjes op tijd klaar, na via internet te hebben besteld.

KB
7 agosto 2022

goede producten voor een goede prijs!

Wilma
6 agosto 2022

Was super lekker smaakte goed

Michael massar
24 julho 2022

Beste friet tent van bergen op zoom, altijd vriendelijk en als je via de app besteld staat het altijd klaar op de afgesproken tijd.

Monique de Boer
18 julho 2022
Monique de Boer
4 junho 2022
Helma Romers
4 junho 2022

Gratis stoofvlees gehad

Frank
3 junho 2022

Het is gewoon geweldig. De bestelling online geplaatst en het was mooi op tijd klaar. De kwaliteit zoals gewoonlijk altijd top.

Monique de Boer
24 maio 2022
Kathelyn Koopman
19 maio 2022

Lekker zoals altijd :)

Monique de Boer
14 maio 2022
Tessa Biesheuvel
6 maio 2022

Friet speciaal besteld maar friet zonder gekregen!

De wit
30 abril 2022

Was weer super lekker

Daniel
24 abril 2022

Eten was weer toppie dn optijd klaar

De wit
22 abril 2022

Smaakte weer goed

Steef
18 abril 2022

Zo handig dat je van te voren kan bestellen, netjes optijd klaar en lekker gegeten!

M. de Neijs
15 abril 2022

Goede kwaliteit eten

de Boer
12 abril 2022
EdwinV
4 abril 2022

Lekkere frietjes , goed gebakken , ook de snacks zijn goed .

Ellen van Loon
4 abril 2022

Goede service, vriendelijk personeel. Het was enorm druk. Helaas was de bestelling 10 minuten later klaar dan er stond na het bestekken.

Wilma
1 abril 2022

Was vandaag weer super lekker djw

Monique De Boer
24 mar├žo 2022
Isa
20 mar├žo 2022

Eten voortreffelijk, alleen jammer dat we de bestelling handmatig moesten laten zien vanwege een computerstoring.

Kenan
20 mar├žo 2022

Bedankt voor de snelle service en lekkere friet

Monique De Boer
17 mar├žo 2022
Marie-Jos├ę van de Klundert
7 mar├žo 2022

Altijd goed en op tijd. frites niet te vet, softijs lekker romig.

.
20 fevereiro 2022
De wit
11 fevereiro 2022

De friet is de laatste tijd zeer slecht ,heel hard gebakken Gooi iedere keer meer als de helft weg Zonde van me centen ,jammer jammer was altijd

D
7 fevereiro 2022

Ervaring tot nu toe prima.

de Boer
30 janeiro 2022
Gerie de Vroed
16 janeiro 2022

Vriendelijk mensen. Bestelling via de App staat altijd direct op tijd klaar. Producten worden goed klaargemaakt.

Anoniem
13 janeiro 2022

Systeem om te bestellen werkt fijn. Eten was lekker en naar wens!

Wilhelm
23 dezembro 2021

De bestelling was op tijd klaar, misschien zelfs te vroeg, waardoor het niet echt meer heet was. En wederom geen mosterd bij het broodje kroket!

Edwin
19 dezembro 2021

In het verleden niet zo'n schone zaak en daarom kwam je daar niet meer , nu zit er een tijdje een nieuwe eigenaar in en toch maar eens wat eten gehaald daar, nu een nette zaak , vriendelijke mensen en lekker eten , ja voor herhaling vatbaar

Wilma de wit
27 novembro 2021

Altijd goed en lekker

Geena
19 novembro 2021

Eten was klaar op de bestelde tijd, erg goed eten en attent personeel. Zeker een aanrader!!

Linda van dorst
30 outubro 2021
de Boer
7 outubro 2021
Monique
3 outubro 2021

Was lekker

de Boer
15 setembro 2021
Koopman
13 setembro 2021

Goede service en zeker goede friet

Ridder
2 agosto 2021

Jammer dat je bij iedere online bestelling nog moet wachten, soms wel een kwartier.

Kommers
14 julho 2021

Ik was stoofvlees vergeten te bestellen online. Maar het werd netjes bij het afhalen geregeld. De frietjes waren weer over heerljik! We komen er heel graag! Bedankt en tot de volgende keer

Johannes
13 junho 2021

Altijd top!

Stefanie
17 maio 2021

Netjes optijd klaar, goed warm en de milkshakes apart verpakt. Al met al lekker gegeten en gedronken.

Mike Musters
7 maio 2021

Vanuit de andere kant van Bergen op Zoom rij ik hier graag heen als ik friet eet. Goed gebakken friet. Geen oude friet die herbakken word. En ruim genoeg saus. En ze hebben kip buckets ook zeer goed als je met vrienden een movie night houd :)

Becht
28 abril 2021

Heerlijke friet!

Deborah Aarts
21 abril 2021

Service goed en het eten lekker.

Brian Smit
16 abril 2021

Helemaal­čĹŹ­čĆż­čĹŹ­čĆż­čĹŹ­čĆż

Goud
30 mar├žo 2021

Prima kwaliteit goed warm en vriendelijk en hardwerkend personeel

Wout
20 mar├žo 2021

Het was weer heerlijk en hij heb goed spul

Moussa
18 mar├žo 2021

Altijd super lekker en vers!!! Dankjulliewel

Huffel
7 mar├žo 2021

Top

Van Wijngaarden
3 mar├žo 2021

Er mag wel meer stoofvlees of goulash bij de friet, verder hartstikke lekker

Wilma
28 fevereiro 2021

Altijd vriendelijk en goede kwaliteit aan etenswaren

de Boer
25 fevereiro 2021

Netjes verzorgd goed ingepakt Smakelijk gegeten

Wilma
19 fevereiro 2021

Alles was super lekker Ons vast friet tentje

Jurrina
11 fevereiro 2021

Lekkere doorbakken frites en de snacks zijn altijd prima!

Fam luijks
10 fevereiro 2021

Makkelijk bestellen en afhalen. En ook nog super lekker eten.

Anoniem
1 fevereiro 2021

Had een broodjechicken besteld kreeg een Hamburg broodje was er niet blij mee.

Robert
30 janeiro 2021

Uitstekend

Carool
8 janeiro 2021

Altijd lekker eten.

Arie
4 janeiro 2021

prima frietjes en op tijd klaar

Esmeralda
30 dezembro 2020

Prima kwaliteit en netjes op tijd klaar na online besteld te hebben.

Linde
22 dezembro 2020

Goed geregeld

Esmeralda
12 novembro 2020

Goede service en lekker eten. Online besteld en netjes op tijd klaar.

Carool
29 outubro 2020

Super goed. Frietjes lekker gebakken Snacks ook goed.

Carool
27 outubro 2020

Alles was goed alleen de 2 grote friet stoofvlees was zonder mayo. Terwijl dit wel aangevinkt was,ook op de bon. Jammer van dat ene minpuntje. Verder alles prima.

Ingrid
23 outubro 2020

Het eten is goed warm en netjes bereid. En je hoeft niet lang te wachten.

Melanie
21 outubro 2020

Altijd super service

Brouwers
2 outubro 2020

Prima geregeld. Lekkere friet. Goede prijskwaliteit verhouding

Moussa
23 agosto 2020

Eten was op tijd klaar, super lekker en kwalitatieve eten. Erg vriendelijke mensen, en er is erg goed en professioneel geïnvesteerd om de zaak corona proof te maken.

Van Heyst
18 agosto 2020

Eten was redelijk . Personeel/eigenaren spreken slecht Nederlands en ik vindt ze niet vriendelijk . De snackbar is corona proof gemaakt op een zeer on profecionele wijze. Ik zal hier niet snel terug komen sorry .

Marri├źlle
5 julho 2020

Altijd lekker!

N.
2 julho 2020

Super dat dit online kan en zo op kan halen. Ik had alleen bij omschrijving gevraagd of de mexicano een speciaal kon zijn en daar is niks mee gedaan. Ik kon bij mexicano ook niet aanklikken dat ik die speciaal wilde. Da's jammer. En naar omschrijving was niet gekeken dan dus. Vandaar 4 sterren...anders 5. ­čĹŹ­čĆ╗­čĹŹ­čĆ╗

Joke veraart
29 junho 2020

Lekker eten

Ronsld
22 junho 2020

Lekker en op tijd klaar( alle drie de keren)

Elsy Vriens
23 maio 2020

Wederom heerlijke friet en snacks. Online bestellen was onze eerste keer maar ging goed. Het was precies op de afgesproken tijd klaar. Top dat mijn zoon zijn extra plakje kaas op zijn kipburger alsnog kreeg. Aardige mensen. En ze doen er alles aan om het op de juiste manier te doen in deze corona tijd.

Peter
11 maio 2020

Met de gezins zakken is het beetje ingewikkeld er sta +150 zeg maar achter de prijs