Beoordelingen van Cafetaria Borgvliet Bergen op zoom

Recente recensies van Cafetaria Borgvliet Bergen op zoom

5 sterren na 38 reviews

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Jammer dat je bij iedere online bestelling nog moet wachten, soms wel een kwartier.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Ik was stoofvlees vergeten te bestellen online. Maar het werd netjes bij het afhalen geregeld. De frietjes waren weer over heerljik! We komen er heel graag! Bedankt en tot de volgende keer

, 13-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Altijd top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Netjes optijd klaar, goed warm en de milkshakes apart verpakt. Al met al lekker gegeten en gedronken.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Vanuit de andere kant van Bergen op Zoom rij ik hier graag heen als ik friet eet. Goed gebakken friet. Geen oude friet die herbakken word. En ruim genoeg saus. En ze hebben kip buckets ook zeer goed als je met vrienden een movie night houd :)

, 28-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke friet!

, 21-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Service goed en het eten lekker.

, 16-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Helemaal👍🏾👍🏾👍🏾

, 30-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Prima kwaliteit goed warm en vriendelijk en hardwerkend personeel

, 20-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was weer heerlijk en hij heb goed spul

, 18-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Altijd super lekker en vers!!! Dankjulliewel

, 07-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Er mag wel meer stoofvlees of goulash bij de friet, verder hartstikke lekker

, 28-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Altijd vriendelijk en goede kwaliteit aan etenswaren

, 25-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Netjes verzorgd goed ingepakt Smakelijk gegeten

, 19-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Alles was super lekker Ons vast friet tentje

, 11-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekkere doorbakken frites en de snacks zijn altijd prima!

, 10-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Makkelijk bestellen en afhalen. En ook nog super lekker eten.

, 01-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Had een broodjechicken besteld kreeg een Hamburg broodje was er niet blij mee.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Uitstekend

, 08-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Altijd lekker eten.

, 04-01-2021

Kwaliteit:

Rating

prima frietjes en op tijd klaar

, 30-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima kwaliteit en netjes op tijd klaar na online besteld te hebben.

, 22-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Goed geregeld

, 12-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Goede service en lekker eten. Online besteld en netjes op tijd klaar.

, 29-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Super goed. Frietjes lekker gebakken Snacks ook goed.

, 27-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Alles was goed alleen de 2 grote friet stoofvlees was zonder mayo. Terwijl dit wel aangevinkt was,ook op de bon. Jammer van dat ene minpuntje. Verder alles prima.

, 23-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten is goed warm en netjes bereid. En je hoeft niet lang te wachten.

, 21-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd super service

, 02-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima geregeld. Lekkere friet. Goede prijskwaliteit verhouding

, 23-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten was op tijd klaar, super lekker en kwalitatieve eten. Erg vriendelijke mensen, en er is erg goed en professioneel geïnvesteerd om de zaak corona proof te maken.

, 18-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten was redelijk . Personeel/eigenaren spreken slecht Nederlands en ik vindt ze niet vriendelijk . De snackbar is corona proof gemaakt op een zeer on profecionele wijze. Ik zal hier niet snel terug komen sorry .

, 05-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd lekker!

, 02-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Super dat dit online kan en zo op kan halen. Ik had alleen bij omschrijving gevraagd of de mexicano een speciaal kon zijn en daar is niks mee gedaan. Ik kon bij mexicano ook niet aanklikken dat ik die speciaal wilde. Da's jammer. En naar omschrijving was niet gekeken dan dus. Vandaar 4 sterren...anders 5. 👍🏻👍🏻

, 29-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker eten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker en op tijd klaar( alle drie de keren)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Wederom heerlijke friet en snacks. Online bestellen was onze eerste keer maar ging goed. Het was precies op de afgesproken tijd klaar. Top dat mijn zoon zijn extra plakje kaas op zijn kipburger alsnog kreeg. Aardige mensen. En ze doen er alles aan om het op de juiste manier te doen in deze corona tijd.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Met de gezins zakken is het beetje ingewikkeld er sta +150 zeg maar achter de prijs

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.