Beoordelingen van Cafetaria Borgvliet Bergen op zoom

Recente recensies van Cafetaria Borgvliet Bergen op zoom

5 sterren na 14 reviews

, 12-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Goede service en lekker eten. Online besteld en netjes op tijd klaar.

, 29-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Super goed. Frietjes lekker gebakken Snacks ook goed.

, 27-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Alles was goed alleen de 2 grote friet stoofvlees was zonder mayo. Terwijl dit wel aangevinkt was,ook op de bon. Jammer van dat ene minpuntje. Verder alles prima.

, 23-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten is goed warm en netjes bereid. En je hoeft niet lang te wachten.

, 21-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd super service

, 02-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima geregeld. Lekkere friet. Goede prijskwaliteit verhouding

, 23-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten was op tijd klaar, super lekker en kwalitatieve eten. Erg vriendelijke mensen, en er is erg goed en professioneel geïnvesteerd om de zaak corona proof te maken.

, 18-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten was redelijk . Personeel/eigenaren spreken slecht Nederlands en ik vindt ze niet vriendelijk . De snackbar is corona proof gemaakt op een zeer on profecionele wijze. Ik zal hier niet snel terug komen sorry .

, 05-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd lekker!

, 02-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Super dat dit online kan en zo op kan halen. Ik had alleen bij omschrijving gevraagd of de mexicano een speciaal kon zijn en daar is niks mee gedaan. Ik kon bij mexicano ook niet aanklikken dat ik die speciaal wilde. Da's jammer. En naar omschrijving was niet gekeken dan dus. Vandaar 4 sterren...anders 5. 👍🏻👍🏻

, 29-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker eten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker en op tijd klaar( alle drie de keren)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Wederom heerlijke friet en snacks. Online bestellen was onze eerste keer maar ging goed. Het was precies op de afgesproken tijd klaar. Top dat mijn zoon zijn extra plakje kaas op zijn kipburger alsnog kreeg. Aardige mensen. En ze doen er alles aan om het op de juiste manier te doen in deze corona tijd.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Met de gezins zakken is het beetje ingewikkeld er sta +150 zeg maar achter de prijs

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.